Aplicația MyAccount

Ai toate serviciile într-un singur loc!

Noi îți oferim bonus suplimentar,
tu alegi când să-l folosești

 

NELIMITAT minute naționale, SMS și internet
și reducere la factura lunară

Abonament

Investim constant în infrastructura pentru a oferi servicii de calitate şi accesibile, uneori însă erorile tehnice sunt imprevizibile. Ne pare rău pentru disconfortul creat în data de 5 martie şi te anunţăm că îţi oferim bonusuri suplimentare: 
 

Primești reducere la o factură lunară echivalentă unei zile de abonament la prima factură emisă după 11 martie, dacă ai abonament mobil sau abonament integrat fix-mobil de la Telekom. 

Primești bonus suplimentar NELIMITAT minute naţionale, SMS şi internet timp de 30 zile. Oferta este valabilă începând cu 2 aprilie 2018 şi tu decizi când vrei să beneficiezi de ea până la sfârşitul anului 2018. Bonusul suplimentar este valabil atât pentru persoanele fizice, cât și pentru cele juridice.

Pașii pentru activarea bonusului suplimentar

1

Trimiți un SMS gratuit cu textul DA la numarul 511 de pe numărul Telekom pe care dorești să beneficiezi de bonus suplimentar

2

Primești o notificare prin SMS, imediat cum cererea ta va fi preluată și se va afla în curs de procesare

3

Îți trimitem un SMS de confirmare în momentul activării cu succes a bonusului suplimentar

4

Beneficiezi de bonus suplimentar timp de 30 de zile de la activare

Bine de știut
 • Beneficiile incluse în bonus se alocă în funcție de accesul la servicii conform contractului de abonament existent.

 • Bonusul va fi dezactivat automat, după cele 30 zile de valabilitate, dar nu mai devreme de data emiterii celei de-a doua facturi lunare aferentă abonamentului de voce mobilă a clientului calculată de la data activării bonusului.

 • Pentru clienții persoane fizice, beneficiile oferite prin acest bonus se consumă după utilizarea unităților incluse în abonament și/sau extraopțiuni individuale active la nivel de număr.

 • Pentru clienții persoane juridice, pentru serviciile mobile, ordinea de consum a beneficiilor (minute, SMS-uri, date) este următoarea: beneficiile incluse în extra opțiunile de Roaming individuale active la nivel de număr, beneficiile incluse în planul tarifar, beneficiile incluse în toate celelalte extra opțiuni individuale active la nivel de număr și beneficiile incluse în extra opțiunile Share active la nivel de cont.

 • Pentru detalii referitoare la setările de date pe smartphone-ul tău intra aici.

 • Traficul de date poate fi folosit pentru navigarea pe internet atât de pe telefon, cât şi de pe desktop sau laptop, folosind telefonul ca modem.

 • Apelurile sau mesajele scrise către numerele speciale asociate serviciilor de conținut (inclusiv cu valoare adăugată) indiferent de tipul lor nu sunt incluse în bonus. Acestea se tarifează separat, conform tarifelor ce se regăsesc în Oferta Comercială disponibilă pe www.telekom.ro.

 •  Tot traficul de date mobile pentru conținutul de video streaming va avea o lățime de bandă de 1,5 Mbps care asigură o rezoluție de maxim 480p/calitate similara DVD.

 • Minutele și SMS-urile naţionale se consumă atât pentru apelurile/SMS-urile către rețelele Telekom România, cât și pentru apelurile/SMS-urile către celelalte rețele naționale.

 • Minutele și SMS-urile naționale pot fi consumate și în Roaming în țările din Spațiul Economic European (SEE). Accesează aici zonele de tarifare în Roaming.

 • Traficul de date national poate fi utilizat in roaming conform politicii de Roaming SEE disponibila aici.

Ești client persoană juridică și ai abonament freedom activ?

Primesti GRATUIT un SIM de date mobile cu 2GB de date nationale la viteza 4G, timp 30 zile, fara conditii si fara obligatii. Ca sa intri in posesia SIM-ului, mergi in orice magazin Telekom Romania.

Bine de știut:

 • Cartela SIM se poate utiliza atat într-un smartphone, cat și într-un laptop/tableta/stick de date.

 • Abonamentul se va dezactiva automat după 30 zile de la activare;

 • Abonamentul nu oferă acces la servicii de voce sau SMS, nu este compatibil cu nicio opțiune existentă și nu are acces la serviciile de Roaming.

 • Abonamentul nu poate fi activat prin portare sau pe o cartela SIM furnizată de Client.