Aplicația MyAccount

Ai toate serviciile într-un singur loc!

DESCOPERĂ LUMEA PRIN
INFINITE POSIBILITĂȚI!

Telekom Logo Cazare AirBnb

Trăiește experințe unice cu Airbnb și Telekom

  • Rezervare direct cu proprietarul  rezervi camere sau locuințe direct de la localnici
  • Cazare in peste 190 de tari    găsești ușor cazare în peste 190 țări și 34.000 orașe
  • Rezervare locuri unice   rezervi locuri unice: castele, igluuri, ambarcațiuni
  • Comanda online   discuți direct cu gazda și plătești online, în siguranță

Ai 30€ reducere la următoarea ta rezervare

Pentru a primi codul de reducere, creează-ți cont pe site-ul Airbnb prin butonul de mai jos:

Telefon
 

Codul de reducere are o perioadă de valabilitate de 1 an de la data emiterii lui, pentru o rezervare cu o valoare de minim 120 de Euro. Codul poate fi utilizat doar o singură dată. Vor fi considerați eligibili pentru a primi codul de reducere utilizatorii care iși creează un cont nou pe site-ul Airbnb doar prin intermediul butonului  "Creeaza cont" de mai sus. Această promoție nu se cumulează cu altă promoție Airbnb.

Bine de știut

 

1. Cum activez codul de reducere?

Codul poate fi activat prin accesarea paginii de check-out – aceeași pagină unde inițiezi plata, urmând pașii de mai jos:
• selectează secțiunea “Coupon Code”
• completează codul și bifează “Apply”
Un singur cod poate fi folosit per rezervare. În cazul expirării codului, acesta nu mai poate fi folosit/reactivat.
Dacă ai credite de călătorie Airbnb, iar valoarea rezervării depășește valoarea soldului de credit disponibil, codul de reducere va fi aplicat automat în vederea recalculării sumei finale de onorat. Creditele de călătorie nu pot fi cumulate cu un cod adițional. Vei putea beneficia de creditele de călătorie doar în momentul în care are loc rezervarea solicitată de prietenul pe care l-ai invitat.<

2.Cum îmi creez un cont Airbnb?

Înregistrarea și crearea unui cont Airbnb sunt gratuite. Pentru a beneficia de ofertă, îți creezi un cont Airbnb prin site-ul telekom.ro, astfel:
• accesezi aplicația mobilă sau varianta web a platformei Airbnb din pagina anterioară de promovare și
• bifezi butonul “Sign Up” din partea dreapta-sus a paginii. Te înscrii folosind o adresă de e-mail validă, contul de Facebook sau de Google.

3. Cum realizez o rezervare pe Airbnb?

I. Completezi profilul: profilul tău ar trebui să includă poze și verificări, deoarece unele gazde solicită oaspeților sa aibă o poză de profil sau un ID verificat chiar dinainte de a realiza rezervarea.

II. Găsești locul potrivit:
• Atunci când cauți locuri de cazare, introdu datele de sosire și de plecare, precum și numărul total al persoanelor care se vor caza. În acest mod, Airbnb îți va oferi sugestii care să se potrivească mărimii grupului, conform datelor când dorești să călătorești.
• Folosește hărțile și ghidurile cartierelor Airbnb pentru a te asigura că poziția unei anumite sugestii de cazare este ceea ce cauți. Vei putea să vezi poziția aproximativă a unei anumite sugestii de cazare împreună cu puncte locale de interes și mijloace de transport recomandate.
• Verifică Dotările și Regulile spațiului de cazare.
• Citește impresiile altor useri pentru a ști la ce să te aștepți de la un anumit loc.
• Contactează gazda și adresează-i întrebarile care te interesează.

III. Rezervi:
În funcție de modalitatea de rezervare stabilită de gazdă, ai la dispoziție una dintre variantele:
• Rezervi instant: apeși butonul “Instant Book”, introduci detaliile plății și, optional, scrii un mesaj pe care să-l adresezi gazdei. Când ești gata pentru a confirma plata, selectezi “Book Now”. Ulterior, vei primi un e-mail de confirmare cu itinerariul călătoriei si detaliile plății.
• Solicitare de rezervare: apeși butonul “Request to Book”. Pentru a trimite o solicitarea de rezervare va trebui să introduci detaliile plății. Gazdele vor avea 24 de ore la dispoziție pentru a-ți accepta cererea, iar rezervarea va fi confirmată automat în momentul respectiv. În cazul în care gazda îti refuză cererea sau nu răspunde, tranzacția nu va fi finalizată, iar suma de plată nu va fi dedusă.
• Pre-Aprobari și Oferte Speciale: dacă te decizi să contactezi gazda pentru a îi adresa întrebări înainte de a face rezervarea, aceasta îți poate raspunde la mesaj, fie cu o Pre-Aprobare, fie cu o Ofertă Specială. O Pre-Aprobare este o invitație să finalizezi rezervarea pentru datele și numărul de oaspeți menționați în mesaj. O Oferta Specială îi dă gazdei posibilitatea să-ți ofere prețuri speciale, date sau detalii înainte ca tu să faci rezervarea.

4. Cum plătesc pentru o rezervare?

Informarea cu privire la plată va fi recepționată în momentul în care finalizezi rezervarea solicitată. Plata va avea loc doar în momentul în care gazda vă acceptă rezervarea solicitată. În schimb, plățile pentru rezervări pe termen lung au loc lunar. Indiferent de momentul cazării, Airbnb reține suma plății cu până la 24 de ore până la realizarea check-in-ului, înainte de a o direcționa gazdei mai departe. Această metodă de plată oferă îndeajuns timp ambelor părți de a se asigura că totul este corespunzător.