Contul tău MyAccount

Intră în contul tău

Nu ai cont MyAccount? Nu e panică, creează-l acum

MyAccount

?

Intră în contul tău

Nu ai cont MyAccount? Nu e panică,   creează-l acum »

Aplicația MyAccount

Ai toate serviciile într-un singur loc!

Activare HBO GO

products

Cum să îți faci cont pe HBO GO

Pentru a accesa conținutul HBO GO poți intra pe www.telekomtv.ro sau în aplicația Telekom TV folosind credențialele tale MyAccount sau îți poți crea cont HBO GO urmând pașii de mai jos:

1
Intri pe
www.hbogo.ro
2
Completezi datele
aferente contului
3
Completezi datele
pentru contul HBO GO
4
Introduci dispozitivul
pentru acces HBO GO

Pasul 1

Intră pe www.hbogo.ro și dă click pe "Utilizator nou", selectează "Activează" și alege Telekom Romania din lista afișată.

Pasul 2

Completează datele aferente contului tău:

  • În câmul "Cod de facturare" introdu codul de facturare Telekom de tip R4112345678901 sau 44112345678901 sau 1.1234567 pe care îl găsești în contul tău MyAccount sau în orice factură Telekom.
  • cod abonat factura
  • Pe desktop și pe mobil, în câmpul "Cod Telekom TV Web&Mobile" introdu codul de tip MOBILTV12345678, pe care îl găsești în contul tău MyAccount în secțiunea Telekom TV Web&Mobile:
  • MyAccount web
  • Sau în orice anexă a facturii Telekom în secțiunea Telekom TV Web&Mobile.
  • cod anexa factura

Pasul 3

Completează datele pentru noul cont HBO GO cu mențiunea că ar trebui să folosești o adresă de e-mail validă întrucât pe aceasta vei primi confirmarea activării contului tău HBO GO. Salvează-ți adresa de e-mail și parola pentru că le vei folosi de fiecare dată când te vei autentifica în platforma HBO GO.

Pasul 4

Introdu un nume pentru dispozitivul pe care dorești să ai acces la HBO GO și înregistrarea va fi finalizată. Felicitări, ți-ai creat cont HBO GO!

Pentru a-ți activa Smart TV-ul, consola de jocuri sau Apple TV-ul, găsești mai multe informații aici.

  • Pentru a înregistra mai multe terminale: accesează contul tău HBO GO de pe fiecare nou terminal. Sunt acceptate până la 5 PC-uri/ laptop-uri/ smartphone-uri/ tablete sau Smart TV-uri.
  • Pentru a înlocui un terminal înregistrat cu altul: accesează contul tău HBO GO de pe PC/ laptop, pentru a retrage autorizația pentru terminalul pe care vrei să-l înlocuiești. Apoi înregistrează noul terminal accesând contul HBO GO de pe acesta și vizionează conținutul HBO GO imediat.
  • Poți accesa conținutul HBO GO de pe contul tău simultan de pe două terminale înregistrate diferit și poți să schimbi terminalele înregistrate de până la 5 ori pe lună.
 
 
Folosești un browser pentru care nu mai oferim suport. Pentru a vizualiza corect conținutul site-ului telekom.ro, te rugăm să folosești ultimele versiuni a broweserelor Chrome, Firefox, Safari, Opera sau Edge.

Salutare!

Veștile bune pentru afacerea ta ajung cel mai rapid pe e-mail.

Abonează-te la newsletterul de business pentru noi oferte, promoții și beneficii exclusive.

Vreau newsletterul

Portează-te la Telekom în 3 pași!

1: Introdu câteva detalii ale numărului pe care vrei să-l portezi: