Aplicația MyAccount

Ai toate serviciile într-un singur loc!

Înapoi la Opțiuni Cartelă  

Valabilitate promoție: până la 15 septembrie 2017 

Ce este Bonusul GigaDay?

Cu Bonusul GigaDay primești câte 1GB de net în fiecare zi de valabilitate a opțiunii ca să share-uiești cât vrei! Primul GB de net se alocă la momentul activării bonusului, iar în zilele următoare se alocă automat câte 1GB de net în fiecare zi, între orele 0:00 - 2:00. Fiecare 1 GB primit este valabil o zi.

Ca să accesezi bonusul GigaDay trebuie să activezi una dintre opțiunile de 5, 6, 7 sau 8 euro din promoție. Alege o opțiune de minim 6 euro și vei avea acces la GigaDay oricând activezi sau reactivezi opțiunea. Dacă alegi opțiunea de 5 euro vei avea acces la bonusul GigaDay , atunci când reîncarci la timp astfel încât activarea sau reactivarea opțiunii de 5 euro să se facă în continuarea opțiunii active pe contul tău, fără pauză între ele. 

 

La activarea unei Cartele Telekom noi, ai acces direct la bonusul GigaDay prin activarea uneia dintre Opțiunile 5, 6, 7 sau 8. 

Bonusul se acordă promoțional până la data de 15 septembrie 2017. 

 

Cum activezi GigaDay?

Pentru a activa Bonusul GigaDay, alege una dintre variantele:

trimite SMS gratuit (cu orice text sau fără text) la numărul 888;

apelează gratuit 1234, selectând ramura 4 și apoi 2;

apelează gratuit *100#, ramura 4;

direct din MyAccount.

Bonusul GigaDay se solicită la fiecare activare sau reactivare a opțiunii, cu exceptia Optiunii 8 cu roaming la re/activarea careia bonusul de activeaza automat si nu mai trebuie cerut cu SMS la 888 sau apel la 1234, *100#. 

Cum verifici beneficiile disponibile din GigaDay? 

Verifică traficul de date disponibil din bonusul GigaDay prin:

apel gratuit la *123*13#; 

apel gratuit la 1234, selectând ramura 1 și apoi 3;

apel gratuit la *100#, ramura 1 și apoi 3;

direct din MyAccount. 

 

Poți folosi traficul de date din GigaDay atât timp cât ai o opțiune eligibiliă activă pe cont. Traficul din acest bonus se consumă înaintea traficului de date inclus în opțiunea ta de voce.

 

 

 

 

Cât este valabil Bonusul GigaDay?

Traficul inclus în Bonusul GigaDay se alocă pe toată perioada de valabilitate a unei opțiuni de 30 de zile, după cum urmează: 1GB la momentul activării și apoi, automat între orele 0:00 - 2:00, câte 1GB/zi valabil în ziua respectivă.

 

Ce mai trebuie să știi despre bonusul GigaDay?