Aplicația MyAccount

Ai toate serviciile într-un singur loc!

Înapoi la Opțiuni Cartelă 

Valabilitate promoție: până la 26 martie 2018 

Bonusul GigaDay cu Stream ON si Social Data Pack

Acum, bonusul GigaDay (“Bonusul”) cu Stream ON si Social Data Pack iti ofera trafic nelimitat, gratuit în Youtube, Netflix, HBO Go, Amazon Video, Telekom TV, Facebook și Facebook Messenger și câte 1GB de net în fiecare zi de valabilitate a opțiunii. Traficul nelimitat în aplicațiile de mai sus și primul GB de net se alocă la momentul activării Bonusului, iar în zilele următoare se alocă automat câte 1GB de net în fiecare zi, între orele 0:00 - 2:00. Fiecare GB primit este valabil o zi.

Ca să accesezi bonusul GigaDay cu Stream ON si Social Data Pack trebuie să activezi una din opțiunile de 5, 6 sau 7 euro credit din ofertă. Alege o opțiune de minim 6 euro credit și vei avea acces la bonusul GigaDay cu Stream ON si Social Data Pack, oricând activezi sau reactivezi opțiunea. Dacă alegi Opțiunea 5 vei avea acces la bonusul GigaDay cu Stream ON si Social Data Pack, atunci când reîncarci la timp astfel încât activarea sau reactivarea opțiunii de 5 euro credit să se facă în continuarea opțiunii active pe contul tău, fară pauză între ele.

Dacă activezi o Cartelă TELEKOM și activezi oricare din opțiunile 5, 6 sau 7 ai acces direct la bonusul GigaDay cu Stream ON si Social Data Pack cu trafic nelimitat în Youtube, Netflix, HBO Go, Amazon Video, Telekom TV, Facebook și Facebook Messenger.

Oferta promoțională este valabilă în anumiți termeni și condiții până la data de 26 martie 2018, cu posibilitate de prelungire.

 

Cum activezi GigaDay cu Stream ON si Social Data Pack?

Pentru a activa bonusul GigaDay cu Stream ON si Social Data Pack, alege una dintre variantele:

trimite SMS gratuit (cu orice text sau fără text) la numărul 888;

apelează gratuit 1234, selectând ramura 4 și apoi 2;

apelează gratuit *100#, ramura 4;

direct din MyAccount.

Bonusul GigaDay se solicită la fiecare activare sau reactivare a opțiunii. Stream ON si Social Data Pack se activează numai împreună cu bonusul GigaDay.

Cum verifici beneficiile disponibile din bonusul GigaDay?

Verifică traficul de date disponibil din Bonusul GigaDay prin:

apel gratuit la *123*13#;

apel gratuit la 1234, selectând ramura 1 și apoi 3;

apel gratuit la *100#, ramura 1 și apoi 3;

direct din MyAccount. 

 

ATENTIE!

Poți folosi traficul de date din bonusul GigaDay atât timp cât ai o opțiune eligibilă activă pe cont. Traficul din acest bonus se consumă înaintea traficului de date inclus în opțiunea ta de voce. Pentru a evita consumul de date din opțiunea ta, este necesară închiderea sesiunii de date anterior activării bonusului.

 

 

 

 

Cat sunt valabile bonusul GigaDay și Oferta Promoțională Social Data Pack?

Traficul inclus în bonusul GigaDay se alocă pe toată perioada de valabilitate a unei opțiuni de 30 de zile, după cum urmează: 1GB la momentul activării și apoi, automat între orele 0:00 - 2:00, cate 1GB/zi valabil în ziua respectivă.

Stream ON si Social Data Pack sunt valabile pe toată perioada de valabilitate a bonusului GigaDay.

 

Ce mai trebuie să știi despre Bonusul GigaDay si Oferta Promoțională Social Data Pack?